Dankzij deze gadgets is autorijden nóg leuker

Dankzij deze gadgets is autorijden nóg leuker

Wanneer je veel en vooral lang in de auto zit is het natuurlijk fijn om deze rit zo plezierig mogelijk te maken. Je kunt heerlijk mee zingen met de muziek van je favoriete boyband of rode auto’s tellen. Maar wat kun je nou nog meer doen om de rit wat draaglijker en minder saai te maken? Er zijn een hoop gadgets die er voor zorgen dat je het beste uit je rit haalt. Wij zetten een aantal gadgets voor je op een rij! En, heb je al zin om auto te rijden? Wij ook!

1. Dashboardcamera

Is er een ongeluk gebeurd? Met een dashboardcamera kun je precies aantonen wat er gebeurd is! Handig voor de verzekeringsmaatschappij!

2. Smartphonehouder

Iedereen weet dat je niet met je telefoon in je hand mag rijden. Dat is immers zeer gevaarlijk! Een smartphonehouder zorgt er voor dat jij optimaal op het verkeer kunt letten en toch in contact kunt blijven met het thuisfront. Wel zo gemakkelijk!

3. USB-oplader

Heh, verdorie! Je telefoon is leeg. Dat is onhandig, want misschien gebruikte je je telefoon wel als navigatie op weg naar jullie vakantiebestemming in Frankrijk. Met een USB-oplader kun jij je telefoon altijd opladen. Waar je ook heen gaat in je trouwe auto! Lezen je reisgenoten tijdens de reis graag een boek? Ook de e-reader kan ermee opgeladen worden.

4. Dodehoek spiegel

Heb je een nieuwe auto van de autogarage bij je in de buurt? Dan heb jij deze gadget misschien al! Als je in een oudere auto rijdt is dit een goede optie voor je. Dankzij deze spiegel weet je precies wanneer er iemand in je dode hoek rijdt, fiets of loopt. Er gaat namelijk een lampje branden!

5. Achteruitrijcamera

Achteruit parkeren en fileparkeren zijn een vak apart. Dankzij deze achteruitcamera heb je perfect zich op wat er achter je gebeurt! Botsen tegen een paaltje terwijl je achteruit rijdt is dankzij deze gadget verleden tijd. Je autobedrijf zal blij met je zijn! Waarom zouden we het immers lastiger maken, als het ook makkelijk kan? Precies!

Voor welk(e) gadget(s) ga jij?

Al deze gadgets maken de lange autoritten een stuk makkelijker en leuker! Wie houdt er immers niet van technische snufjes? Wij in ieder geval wel! Al deze snufjes vind je bij je autogarage. Bij Neggers of Kanaaldijk! Je kunt natuurlijk ook altijd even online zoeken naar de gadget naar wens.