Autotrends in 2019

Autotrends in 2019

Op de wereld rijden vele miljarden auto’s. Per tien mensen op de aarde is er meer dan 1 voertuig. Er werden in Nederland in de eerste maand van dit jaar al meer dan 47.000 auto’s verkocht! Dat zijn een hoop auto’s! Maar wat zijn de meest verkochte auto’s van 2019? En wat zijn de trends op het gebied van auto’s dit jaar? Wij zetten het allemaal voor je op een rij! Lees gauw verder zodat je precies weet wat er speelt op dit gebied. Wij brengen je op de hoogte!

1. Meer een meer elektrisch rijden

Allereerst bespreken we de trends van 2019. De automarkt is immers continue in beweging en in 2019 wordt de focus meer en meer op duurzaam rijden gelegd. En dat merk je! De helft van de Nederlanders overweegt wel eens elektrische auto aan te schaffen. De vraag is alleen nog maar hoe veel populairder elektrisch rijden dit jaar wordt. Wil je meer weten? Vraag een autodealer zoals Weijers of Top om meer informatie!

2. Volkswagen is zeer geliefd

In 2018 was de Volkswagen Polo de meest verkochte auto van heel ons land. Dit jaar zet deze trend zich voort! Bekijk het aanbod bij een autogarage die dit merk verkoopt bij jou in de buurt.

3. Tesla model 3

Dit betaalbare instapmodel werd in 2019 van dit jaar gereleaset.

4. Kleine maar fijne zuinige auto’s

Doordat er veel kilometers gereden worden, neemt de vraag naar auto’s die minder verbruiken steeds groter. Dat is immers goedkoper, de maandlasten zijn lager en het is ook nog eens goed voor het milieu. Zuinige auto’s zijn de toekomst!

De best verkochte merken

Dit waren de trends! We vertelden al dat de vraag naar Volkswagen dit jaar alleen maar toeneemt. We zetten de meest populaire merken van dit jaar voor je op een rij:

  • Volkswagen;
  • Opel;
  • Peugeot;
  • Ford;
  • BMW.

Welke modellen worden het meest verkocht?

Welke modellen zullen dit jaar het meest verkocht worden? De Volkswagen neemt zoals je ziet het grootste marktaandeel in:

  • Volkswagen Golf;
  • Volkswagen Polo;
  • Ford Focus;
  • Kia Picanto;
  • Volkswagen Up.

Voor welk auto ga jij?

Zo, dit waren de trends en de meest verkochte merken en modellen op het gebied van auto’s. Waar ga jij voor? Ga je met de trends mee, of heb jij je eigen voorkeur voor een bepaald merk of model? De keuze is in ieder geval eindeloos. De autodealers in ons land bieden voor ieder wat wils! De medewerkers van Autobedrijf Top, Ferdy Snijders en Neggers Auto’s zijn je graag van dienst. Want welke auto is de beste auto voor jou? Vraag om alle informatie die je nodig hebt en maak desgewenst een proefritje. Veel plezier met je nieuwe auto!